Over Kop van Brabant

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Het oorspronkelijke plan was om het bedrijventerrein te realiseren in twee fases. Waarbij in de 1e fase afgerond 23 hectare bruto beschikbaar is voor uitgifte. In totaal met de 2e fase erbij gaat het om 46 hectare bruto die beschikbaar is voor uitgifte. Of deze 2e fase doorgaat is nog onzeker. Houd deze website in de gaten voor de laatste stand van zaken omtrent het bedrijventerrein.

Met het bedrijvenpark willen de drie gemeenten de groei van grotere bedrijven in de regio opvangen en stimuleren én ruimte bieden aan de werkgelegenheid in Land van Heusden en Altena.

Kop van Brabant is optimaal gelegen. Aan de rand van Werkendam, nabij de A27 en dichtbij waterwegen. Het is één van de laatst beschikbare bedrijventerreinen in de omgeving van Rotterdam, Gorinchem, Den Bosch en Breda voor ondernemers met een vestigingswens groter dan 5.000 m2.

En dat in een regio vol arbeidspotentieel. Typisch Land van Heusden en Altena is ook de ondernemersmentaliteit. Ondernemers blinken uit in hard werken, hebben passie voor hun vak en veel ervaring in de logistieke, agrarische en maritieme sector en de productiebranche.

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>