De voordelen

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfslocatie? Met een scherpe m2 prijs, optimale ligging en hoogwaardig parkmanagement, zodat u zich kunt richten op uw core business? De voordelen van Kop van Brabant op een rij:

Scherpe m2 prijs

Kop van Brabant biedt kavels met een zeer gunstige grondprijs van 141 euro ex btw kosten koper en ex 1 euro parkmanagement.

Optimale ligging

Een logistieke toplocatie aan de rand van Werkendam naast de A27 en op een steenworp afstand van de twee Werkendamse binnenhavens (Beatrixhaven en Biesboschhaven) en de containerterminal in Gorinchem. Volop mogelijkheden dus voor vervoer over weg en water!

Voor een goede bereikbaarheid krijgt het bedrijvenpark een eigen hoofdontsluiting. Hiervoor wordt de Grote Waardweg verbreed. Daarnaast zal een brug Kop van Brabant en het al bestaande lokale bedrijventerrein Bruine Kilhaven aan elkaar verbinden. 

Flexibele kavelgrootte en milieucategorie

Met kavels vanaf 5.000 m2 of meer biedt Kop van Brabant innovatieve ondernemers alle ruimte om voortvarend te ondernemen. De kavelgrootte is flexibel, er is geen maximum aantal m2 vastgesteld, zodat we optimaal kunnen aansluiten bij uw vestigingswensen.

Een ander pluspunt is dat bedrijven van milieucategorie 1 t/m 5.1 zich kunnen vestigen op Kop van Brabant. Deze laatste categorie is slechts op delen van het bedrijvenpark toegestaan.

Goede beveiliging

Koploper in hoogwaardig parkmanagement en 24/7 beveiliging. Passend bij een state-of-the-art bedrijvenpark.

Kop van Brabant integreert de nieuwste beveiligingstechnieken en beschikt over een geavanceerd camerasysteem aan de ingangen van het terrein met ANPR (automatic number plate recognition). De ingangen van het bedrijvenpark zijn voorzien van slagbomen, zodat het buiten kantooruren gecontroleerd toegankelijk is voor het openbare verkeer.

De beveiliging wordt effectief geregeld door het parkmanagement. Net zoals de beschikbaarheid over een excellent glasvezelnetwerk, het afvalbeleid, het onderhoud en beheer van groen, bewegwijzering, enzovoorts. Door collectieve inkoop bespaart u direct op facilitaire voorzieningen.

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>