Privacy statement

Alle gegevens die via deze site worden verkregen, worden strikt vertrouwelijk bewaard. Deze gegevens zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De gegevens die u aan projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena verstrekt, zullen met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. U geeft projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena het recht om u via e-mail, gewone post of telefoon te informeren over de producten en diensten van projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena, één en ander altijd in relatie tot het doel waarvoor deze gegevens verstrekt zijn.

Op de website van projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena worden uitgebreide bezoekersgegevens bijgehouden. Aan de hand van deze gegevens kan projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena de diensten zoveel mogelijk op de behoefte van haar bezoekers afstemmen.

Indien u nog vragen heeft over deze privacy policy kunt u contact opnemen met projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena. Met vragen of opmerkingen over onze site of over uw ervaringen met onze site of onze dienstverlening kunt u contact met ons kantoor opnemen.

 

Disclaimer

Bij het gebruik van deze website stemt de bezoeker in met deze disclaimer. Elk hieronder genoemd punt is van toepassing op de website. Projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena draagt er zorg voor de inhoud van deze website regelmatig bij te werken of onderdelen toe te voegen. Projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena is echter niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden inhoud.

Projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena behoudt zich het recht om op ieder gewenst moment inhoud te wijzigen op, toe te voegen aan of te verwijderen van de site. Projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena is niet aansprakelijk voor (dreigende) schade:
1. toegebracht door de website;
2. voortvloeiend uit het gebruik van de website;
3. in enig ander opzicht verband houdend met (het gebruik van) de website;
4. voortkomend uit de onmogelijkheid (een van de webpagina's van) de website te kunnen raadplegen.

Projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena heeft het recht de website zonder kennisgeving vooraf en zonder verdere aanspraken in zijn geheel te beëindigen. Ook is projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena niet aansprakelijk voor gevolgen (schade) als gevolg van het beëindigen van de website.

Projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena is niet verantwoordelijk voor websites en bestanden gekoppeld aan externe hyperlinks. Niets uit de tekst of grafische voorstellingen in deze website mag worden gekopieerd, verspreid, bewerkt, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van projectbureau Bedrijventerreinen Land van Heusden en Altena.

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>