Planning en fasering

De ontwikkeling van Kop van Brabant bestaat uit twee fases. Op dit moment is fase 1 in ontwikkeling bestaande uit 14 hectare netto uitgeefbaar terrein ten zuiden van het  bedrijventerrein Bruine Kilhaven V.

Sinds het startsein in 2014 heeft de Kop van Brabant zich al snel ontwikkeld tot een state-of-the-art bedrijvenpark met hoogwaardig parkmanagement en beveiliging. In twee jaar tijd is het braakliggende terrein omgevormd tot een modern bedrijvenpark met interessante vestigingsmogelijkheden. In het voorjaar van 2016 tekende Bresc als eerste een reserveringsovereenkomst voor een kavel. Het duurde niet lang voordat er interesse kwam vanuit andere partijen die behoefte hadden aan een bouwlocatie van minimaal 5.000m2. Niet alleen de oppervlakte en prijs, maar ook de locatie is een belangrijke factor voor veel bedrijven om de keuze te maken voor de Kop van Brabant. Werkendam is voor velen een centraal gelegen plek ten opzichte van hun afzetmarkt.

In 2018 ging de eerste schop in de grond en sindsdien is het hard gegaan. Momenteel zijn alle kavels zo goed als verkocht en raakt het terrein steeds verder bebouwd. De laatste kavels zijn in optie genomen en een aantal bedrijven staat in de startblokken om te starten met de bouw. Zes jaar na het startsein bestaat de Kop van Brabant stuk voor stuk uit innovatieve en slimme ondernemers en bedrijven bijna allemaal uit de regio Altena. Echte koplopers. 

Tweede Fase
De tweede fase van het bedrijvenpark staat op dit moment stil. In verband met de nominatie van de Nieuwe Hollandse Waterlinie voor UNESCO is het nog onduidelijk of dit doorgang kan vinden. De uitslag van de nominatie wordt rond de zomer van 2020 verwacht.

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>