Veel belangstelling voor kavels Kop van Brabant en Bruine Kilhaven

Het gaat goed met de kavelverkoop van Kop van Brabant en Bruine Kilhaven. De kavels van Bruine Kilhaven, in totaal 12, zijn op dit moment allemaal gereserveerd. Dit was voor de aandeelhouders vanuit de drie gemeenten het signaal om ook kleine kavels tot 5.000 m2 te gaan aanbieden op Kop van Brabant.

Ook Kop van Brabant ligt mooi op schema. Sinds begin 2017 is de belangstelling voor kavels enorm toegenomen, dat blijkt ook uit de reserveringen voor zowel grote als kleine kavels. Doordat diverse partijen kavels van één of anderhalve hectare reserveren gaat het snel. Op dit moment is voor meer dan de helft van de 14,7 hectare netto uitgeefbare grond een reserveringsovereenkomst getekend. Na de zomer worden de eerste grondverkopen verwacht. Ook qua bouw liggen beide bedrijventerreinen op schema. Op Kop van Brabant is de beveiliging met camera’s en slagbomen inmiddels gerealiseerd. Op Bruine Kilhaven wordt op dit moment gewerkt aan de realisatie van glasvezel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het vestigen op toplocatie Kop van Brabant? Bekijk welke kavels nog beschikbaar zijn of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>