Uniforme bewegwijzering in huisstijl voor alle ondernemers

De eerste bewegwijzering op het bedrijvenpark staat er al een tijdje en dit wordt de komende weken flink uitgebreid met naamborden voor onder andere DH Automation, Van Wijnbergen & Van der Pijl, Kelpa en Solid Systems. Dit maakt het zoeken naar het juiste adres op het park eenvoudiger en zorgt ook voor een sterke en herkenbare uitstraling van Kop van Brabant. Bij de twee entrees van het bedrijvenpark komt een bewegwijzeringsbord te staan met straatnamen en verwijzingen naar de bedrijven op Kop van Brabant.

Ieder bedrijf op Kop van Brabant wordt voorzien van een of meerdere naamborden. Ondernemers krijgen een ontwerpvoorstel in de huisstijl van Kop van Brabant.  Na akkoord wordt de bewegwijzering op het bedrijvenpark geplaatst. Vanwege de uniforme uitstraling, zijn alle naamborden in een en dezelfde stijl. De kosten voor deze uniforme bewegwijzering komen uit de financiële bijdragen aan het parkmanagement. Daarmee zijn er geen extra kosten verbonden aan de bewegwijzering.

Veel ondernemers kiezen ervoor daarnaast zelf nog eigen bewegwijzering te plaatsen in hun huisstijl op het eigen terrein, bijvoorbeeld aan hun hekwerk. In de strook openbare ruimte buiten het eigen terrein mogen geen extra borden worden geplaatst. Dat is niet alleen vanwege uniformiteit en verkeersveiligheid, maar het is ook de strook waar op het hele bedrijventerrein de kabels en leidingen liggen.

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>