Extra vestiging voor Terminal Trucks Leasing

Er gaat nog wat tijd overheen totdat de extra vestiging operationeel is, maar het staat vast dat Terminal Trucks Leasing uit Werkendam zich gaat vestigen op Kop van Brabant. De toegankelijkheid van het bedrijventerrein en de ruimtelijkheid die de kavel biedt, waren doorslaggevende factoren voor algemeen directeur Bas van der Straaten. Kortgeleden is de koopovereenkomst officieel ondertekend.

Extra vestiging
Het bedrijf focust zich op de in- en verkoop van terminal trucks. Dat zijn gespecialiseerde voertuigen waarmee een zwaarbeladen trailer of wagen over een korte afstand wordt verplaatst. Daarnaast richt Terminal Trucks zich op de reparatie, keuring, lease en onderhoud van de trucks. Daarmee leveren ze full-servicediensten voor hun klanten. ‘Wij zijn echte specialisten en bestaan daardoor al 10 jaar. Wij kunnen echt alles repareren’, aldus Van der Straaten die het bedrijf vanaf 2015 voortzet van Arnold den Dekker. Op een netwerkbijeenkomst kwam hij in contact met de accountmanager van Kop van Brabant. Zo zijn de gesprekken gestart voor een extra vestiging op het nieuwe bedrijventerrein. De kavel van in totaal 4.000 m2, ook voor het stallen van trucks, wordt in twee delen dit jaar geleverd.

Perfecte kavel in Werkendam
In 2020 start de bouw als de bouwplannen gereed zijn en de omgevingsvergunning is afgegeven. De algemeen directeur is enorm blij met deze uitbreiding op Kop van Brabant: ‘We hebben de mooiste kavel gekocht vind ik persoonlijk. We zijn goed zichtbaar op het bedrijvenpark en we zitten op een heel ruimtelijke locatie aan de rand van de polder met een geweldig uitzicht.’ Het was dan ook een logische keuze om een extra vestiging te openen in Werkendam, beaamt Van der Straaten: ‘We zijn momenteel al gevestigd in Werkendam en kunnen op deze manier onderling nauw blijven samenwerken met de andere vestiging. Daarnaast is Werkendam van oudsher een enorm sterk merk. Een echte ondernemersregio waar het echte werk plaatsvindt met de juiste werkersmentaliteit. Daar houd ik van.’ Het bedrijf dat bestaat uit vijf medewerkers verwacht in 2021 operationeel te zijn op Kop van Brabant.

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>