Steeds meer slimme ondernemers aan kop

Vanwege de flexibele kaveluitgifte is Kop van Brabant hét bedrijventerrein voor kleine en grote kavels. Steeds meer slimme ondernemers kiezen voor Kop van Brabant. Alle kleine kavels zijn namelijk al benut en een deel van de grote kavels is al verkocht of gereserveerd. Uiteindelijk resteert nog maar circa 4 hectare aan vrij beschikbare ruimte op Kop van Brabant. Ben jij ook een slimme ondernemer? Wacht dan niet te lang!

Kleine kavels
Omdat het bedrijventerrein Bruine Kilhaven geen ruimte meer beschikbaar heeft voor kleine kavels, bood Kop van Brabant een goed alternatief voor de slimme ondernemers. Met een kaveldiepte van 76 meter is Kop van Brabant vooral gericht op de grotere kavels. Desondanks bood Kop van Brabant ook de mogelijkheid voor zes kleinere kavels. Momenteel zijn alle zes de kavels gereserveerd, waarvan twee zelfs verkocht. Daarmee zijn ook alle kleine kavels – afgezien van vrijkomende reserveringen – al benut.

Grote kavels
Van de afgerond 15 hectare op Kop van Brabant is er nu 3,75 hectare verkocht en 7 hectare gereserveerd. Daarmee resteert nog circa 4 hectare aan vrij beschikbare ruimte. Het gaat vrij snel met de reserveringen dus bij interesse is onze boodschap: ‘wacht niet te lang!’, aldus Rob Joosten accountmanager bij Kop van Brabant.

Benieuwd welke kavels nog vrij zijn? Ontdek hier de beschikbare kavels!

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>