Nieuwe koopovereenkomst getekend

Binnenkort vestigt zich een nieuw internationaal opererend familiebedrijf op Kop van Brabant. We kijken ernaar uit de producent van voedingsadditieven te verwelkomen. Belangrijke redenen voor FF Chemicals om te kiezen voor Kop van Brabant zijn het naar eigen wens kunnen bouwen, de kavelgrootte (bijna anderhalve hectare) en de voor de bedrijfsuitoefening passende milieucategorie. 

Geen antibiotica meer voor vee 
Internationaal is dit bedrijf onder andere bekend vanwege hun kwalitatief hoogwaardige producten die bijdragen aan de gezondheid van vee. De dieren hebben daardoor geen tot heel weinig antibiotica meer nodig. 

Logistieke toplocatie
De roots van het bedrijf liggen in Giessenburg. Op de huidige locatie in Zevenbergschenhoek is geen ruimte voor verdere groei. Directeur Joop van Ooijen: “We moeten uitwijken. Het liefst zo dicht mogelijk bij Giessenburg, in die omgeving wonen de meeste medewerkers. Kop van Brabant is daarom een goede locatie voor ons, ook met het oog op de files, en de logistiek. Op onze nieuwe kavel hebben we alle ruimte om onze ambities te realiseren en volop potentieel om te gaan groeien. Een ander argument is dat ons bedrijf valt in de milieuklasse tot en met 5.1. Daarvoor kunnen we op Kop van Brabant goed terecht!”. 

Onschadelijk voor het milieu
FF Chemicals is gespecialiseerd in de productie van organische zuren en zouten die worden gebruikt in levensmiddelen en diervoeders ter verbetering van de kwaliteit van het eindproduct. De basisingrediënten zijn organische zuren en calcium- en natriumzouten. Onschadelijk voor het milieu, natuurlijk afbreekbaar en voor diervoeders vaak goede vervangers van antibiotica.

Aantrekkingskracht Kop van Brabant
De komst van het bedrijf bevestigt de aantrekkingskracht van Kop van Brabant. Naar verwachting gaat de bouw na de zomer beginnen. Ook plannen om voortvarend te ondernemen? De kavels op Kop van Brabant zijn bouwrijp. Dus neem snel contact met ons op. 

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>