Nieuwe huisnummer aanduidingsborden geplaatst

Tot voor kort had alleen Bresc nog een huisnummer-aanduidingsbord. Inmiddels zijn weer de nieuw gevestigde bedrijven voorzien van zo’n bord in de huisstijl van de Kop van Brabant. De uniforme uitstraling van de borden zorgt voor een duidelijk en mooi geheel. 


De borden zijn verhoogd om goed op ooghoogte zichtbaar te zijn. Dankzij de borden is het voor bezoekers snel duidelijk of ze op de juiste plek zijn. Naast de naam van het bedrijf en het adres, zie je in één oogopslag of het de plek is waar het kantoor te vinden is of waar er bijvoorbeeld geladen en gelost kan worden. Rob Joosten is in ieder geval erg blij met de nieuwe borden: “Het ziet er weer strak uit. Op andere bedrijventerreinen is het vaak een vergaarbak van (zelfgeplaatste) borden van allerlei typen. Hier konden we het ook aan de voorkant zelf regelen.”

Bij de entree van het bedrijvenpark volgt een bewegwijzeringsbord met alle straatnamen en verwijzingen naar de bedrijven op de Kop van Brabant. 

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>