Kop van Brabant loopt vol!

Het gaat goed met het aantal reserveringen op bedrijvenpark Kop van Brabant. De belangstelling naar kavels is afgelopen periode enorm toegenomen. Rob Joosten, accountmanager: "We zien een sterke groei in het laatste kwartaal van 2017. In een paar weken tijd is het aantal gereserveerde hectaren gestegen van 50% naar 65%." Op dit moment zijn drie kavels verkocht en negen kavels gereserveerd. Daarmee is nog slechts 4,5 hectare grond beschikbaar voor verkoop.

Infrastructuur gereed
Oorspronkelijk zou de aanleg van wegen op Kop van Brabant gefaseerd worden in twee delen. Door de toegenomen verkoop van kavels, is de gehele infrastructuur inmiddels aangelegd. Daardoor zijn alle kavels nu al goed bereikbaar. "Het bedrijvenpark is qua infrastructuur perfect ingericht," zegt Joosten. "Grote vrachtwagens kunnen nu al probleemloos het bedrijvenpark bereiken. Verder beschikt Kop van Brabant over 'automatische kentekenplaatherkenning', dat de infrastructuur en veiligheid aanzienlijk bevordert." Innovatieve toepassingen die goed passen bij het eigentijdse Kop van Brabant. 

Nu ook kleine kavels beschikbaar
Kop van Brabant biedt nu ook bedrijfsgrond van 1.000 m2 aan. De reserveringen gaan meteen hard. Inmiddels zijn alweer vijf 'kleine kavels' bezet. Joosten: "Bedrijven zijn met een inhaalslag bezig. De belangstelling is groot en het naastgelegen bedrijventerrein Bruine Kilhaven V biedt geen ruimte meer. Ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe bedrijfslocatie, of het nu gaat om een kleine of grote kavel, kunnen altijd contact met ons opnemen. Maar wacht niet te lang; we hebben nog ruimte, maar niet veel meer," vindt Joosten. Zeker ook omdat Kop van Brabant is opengesteld voor bedrijven buiten Land van Heusden en Altena. 

Bekijk hier welke kavels nog beschikbaar zijn. 

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>