Eerste bijeenkomst bedrijvenvereniging Kop van Brabant is een feit

De bedrijvenvereniging van Kop van Brabant kwam begin dit jaar voor het allereerst bijeen. Het was een ontspannen en informele bijeenkomst waar er vooral ruimte was om met elkaar kennis te maken én met de bedrijvenvereniging. De bedoeling van de vereniging werd toegelicht, er zijn eerste afspraken gemaakt en er was ruimte om vragen te stellen.

Rob Joosten, accountmanager van de Kop van Brabant, was de eerste keer voorzitter, maar het is de bedoeling dat de bedrijvenverenging straks geheel zelfsturend is. Na de zomer zal er dan ook een bestuur gekozen worden. Voor het bestuur zijn minimaal een voorzitter, secretaris en penningmeester nodig. De bedrijven stellen hiervoor kandidaten ‘verkiesbaar waarop -indien nodig- wordt gestemd en zal het bestuur per 1-1-2021 officieel gevormd worden.

De bedrijvenvereniging is in het leven geroepen om de samenwerking tussen ondernemers over alle zaken aangaande het bedrijventerrein te versterken.

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>