BTM Nederland klaar met heien

Aan de infrastructuur, waaronder de grondverharding, is begin dit jaar al hard gewerkt. Het verloopt volgens planning en vorige maand konden dan ook de eerste heipalen de grond in. De verwachting is dat het pand over 3 maanden casco wordt opgeleverd. Dan rest alleen nog het inrichten van de binnenkant. Artjan van den Boogaart: ‘We verwachten ergens in de 2ehelft van het jaar het nieuwe pand in gebruik te kunnen nemen’.

Nieuwe werkplaats
Op de recent aangekochte kavel komt de nieuwe werkplaats van Beton Tools & Machines Nederland. Het bedrijf gaat hier de verkoop, verhuur en het onderhoud uitvoeren aan betonpompen en cementauto’s. ‘Dit deden we al op onze huidige vestiging in Werkendam, maar deze werd daarvoor te klein’, aldus Artjan van den Boogaart. Werkendam ligt voor het bedrijf zeer centraal. Bovendien komt een groot deel van de monteurs uit deze regio, waarbij zelfs een deel uit Werkendam zelf. 

Alle vormen van beton
BTM is gespecialiseerd in het repareren van betonpompen, betonmixers en cementdekvloer pompwagens. Daarnaast verzorgen ze ook decoratief beton, zoals spuitbeton, betonvloeren en printbeton onder de naam: ‘Art of Concrete’. Dit komt in allerlei vormen, kleuren en patronen. Deze activiteit willen ze ook vanuit de werkplaats op de Kop van Brabant gaan oppakken. De nieuwe kavel biedt hier voldoende ruimte voor. 

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>