Belangstelling voor kavels blijft onverminderd groot

De kavelverkoop op Kop van Brabant stijgt boven de verwachtingen uit. Het blijkt dat over de afgelopen maanden de belangstelling voor reserveringen onverminderd groot blijft en niet afneemt. Met diverse partijen wordt momenteel toegewerkt naar de verkoop van een perceel. Al 11 kavels zijn daadwerkelijk verkocht. Was er aan het start van de uitgifte - twee jaar geleden - een kleine 15 hectare grond netto beschikbaar; momenteel is 7 hectare al notarieel geleverd. Drie ondernemers zijn momenteel volop bezig met de bouw van hun bedrijfspand. Met de 3,5 hectare die daarnaast op Kop van Brabant gereserveerd is, beschikt het projectbureau nog over een kleine 5 hectare grond die vrij beschikbaar is.

Nog een kavel op de kop tikken? Wees er snel bij!
Er is nog maar een derde deel van het oorspronkelijke aanbod aan grond beschikbaar op Kop van Brabant. Dat betekent - voor wie nog een kavel op de kop wil tikken- dat u er snel bij moet zijn! De kavels beginnen in principe bij 5.000 m2, maar er zijn nog enkele kleinere kavels beschikbaar vanaf 1.600 m2 met een diepte van 76 m2. De grondprijs per m2 staat nog steeds op 138 euro ex BTW.  

Benieuwd welke kavels nog beschikbaar zijn? Bekijk hier onze actuele kavelkaart. De laatste stand van zaken verneemt u uiteraard in contact met het projectbureau.   

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>