Allerlaatste kavel Bruine Kilhaven V in de verkoop

Wie wordt onze nieuwe directe buur? Op de laatste uitbreiding van bedrijventerrein Bruine Kilhaven V is nog slechts één kavel van 3.991 mte koop. 

Alle andere kavels zijn inmiddels vergeven. Vestigt uw bedrijf zich op deze allerlaatste plek? Het bedrijventerrein beschikt over een brede infrastructuur, actief parkmanagement en ligt op een steenworp afstand van de A27, twee binnenhavens (Beatrixhaven en Biesboschhaven) en de containerterminal in Gorinchem. Met regionaal bedrijvenpark Kop van Brabant en lokaal bedrijventerrein Steurgat als buren, is het een locatie met veel bedrijvigheid. 

Bedrijven die u voor gingen op de Bruine Kilhaven V zijn onder andere: Van Drunen Sloopwerken, Zandee Steigerhout, Ankro kunststof verspaningstechnieken, Hyperpro suspension technology en Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam BV. 

Informatie over de mogelijkheden voor het vestigen op deze toplocatie in Werkendam? 
Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook

Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen op Kop van Brabant. >>

Projectbureau

Op zoek naar een kavel tot 5.000 m2? Wij verzorgen ook de uitgifte van lokale bedrijventerreinen in Land van Heusden en Altena! >>

Over

Aalburg, Woudrichem en Werkendam werken samen aan de ontwikkeling van Kop van Brabant. Kom alles te weten over het 46 hectare bruto bedrijvenpark. >>

Kavels

Zie in één oogopslag welke kavels beschikbaar, verkocht of in optie genomen zijn. >>